WellBoardista “vihreitä” huonekaluja ja kuvapintoja

22.10.2008 12:45Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Seri-Deco julkaisi uusiopaperista valmistettavien WellBoard-kevytlevyjen edustuksensa Avoimet Ovet 2008 -tapahtumassaan 12.9. Tuusulassa.

Kennomaisen rakenteensa ansiosta WellBoard kestää äärimmäisen voimakkaita taivutuksia suhteutettuna sen omaan painoonsa. Näin ollen levyistä voidaan valmistaa erilaisia kuvapinta- ja rakennesovelluksia niin lyhytaikaiseen kuin pitkäaikaiseen käyttöön sisälle ja ulos.

Valkoisesta WellBoardista valmistetaan muun muassa tuoteständejä ja sisustusmateriaaleja sekä ulko-opasteita reunat käsiteltyinä. Ruskeasta kevytlevystä voidaan toteuttaa puolestaan suojapakkauksia tai vaneeri- ja maalipintaisina erilaisia huonekaluja tai muita sisustuselementtejä.

– WellBoard-levyt ovat 100 prosenttisesti uusiopaperia. Tämän ansiosta laminoimattomat levyt voidaan kierrättää pahvikeräyksen osana. Levyedustuksen myötä voimme tarjota asiakkaillemme uusia kokonaisratkaisuja. Voimme löytää tuotevalikoimastamme laadukkaiden levyjen lisäksi asiakasyrityksen kapasiteettitarpeen mukaiset tasotulostimet ja tarvittavat jälkikäsittely- kuten muotoleikkausratkaisut, vakuuttaa Seri-Decon myyntipäällikkö Jukka Salomaa.

Lisätietoa WellBoard – levyistä Seri-Decon asiakaspalvelusta (09) 612 2580.

Share: