Vuoden pakkaus pitää samppanjan viileänä

7.10.2013 08:11Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Euroopan kartonginvalmistajien järjestön Pro Cartonin valitsema vuoden pakkaus on samppanjapakkaus, joka pitää juoman viileänä pari tuntia. Pakkaus tehtiin Stora Enson toimittamasta kartongista, ja yhtiön kartonkia käytettiin myös kolmessa muussa voittajapakkauksessa.

Pro Carton/ECMA -kilpailun palkinnot jaettiin syyskuussa Dubrovnikissa. Voittanut Moët & Chandonin samppanjapakkaus on sisältä metallisoitu ja laminoitu. Pakkaus korvaa tavallisen pullon viilentimen. Pakkauksen päällys on Stora Enson Ensocoat-kartonkia. Pakkauksen valmisti Van Genecten.

Stora Enso toimitti kartongin myös kolmeen muuhun sarjavoittajaan, jotka olivat innovatiivisin pakkaus, terveydenhoitoalan pakkaus ja hyllyyn valmis pakkaus.

– Menestys näin monessa kilpailusarjassa ja voittaneiden pakkausten monipuolisuus ilmentävät laajan tuotevalikoimamme tarjoamia mahdollisuuksia. Voimme tarjota brändien omistajille ja pakkausteollisuudelle optioita ja kokemusta pakkausten uudelleen suunnittelua varten, sanoo johtaja Öystein Aksnes Stora Ensolta.

Myös Metsä Board menestyi kilpailussa, sillä sen toimittamaa kartonkia käytettiin kolmessa voittaneessa pakkauksessa. Voitot tulivat kestävän kehityksen, ruokapakkausten ja non-food -pakkausten sarjoissa. Kahdessa ensimmäisessä käytettiin Metsä Boardin Simcote-kartonkia ja kolmannessa Carta Solidaa.

Kuva: voittanut samppanjapakkaus, Pro Carton/ECMA.

Share: