Viewsonicilta uusi värilaatustandardi

5.8.2008 10:13Uutiset » Tuotteet ja palvelut

ViewSonic on tuonut markkinoille uuden Professional Color Certification -väristandardin, joka varmistaa, että sen näytöt ja projektorit tarjoavat korkeimman mahdollisen värinlaadun.

ViewSonic Professional Color Certification tarkoittaa, että sertifikaatin saaneet tuotteet hyödyntävät ViewSonicin uusia värin parantamistekniikoita, kuten OptiColor ja ViewMatch. Siten tuotteet toistavat esitettävät värit tarkkoina ja kylläisinä.

OptiColor-tekniikka toistaa 118 prosenttia National Television System Committeen (NTSC) ohjearvoista. Se parantaa kuvien tarkkuutta, jolloin kuvissa erottuu enemmän yksityiskohtia. OptiColor-tekniikka sisältää seitsemän valmista värienmuokkaustilaa, joten näytön säätö optimaaliseksi voidaan tehdä helposti ilman monimutkaisia asennusprosesseja.

ViewMatch-tekniikan avulla käyttäjä voi parantaa heijastetun kuvan yksittäisiä värejä saadakseen näytön kuvan toistumaan tarkempana ja elävämpänä. Yhdessä muiden kuvaominaisuuksien kuten korkean resoluution ja dynaamisen kontrastisuhteen kanssa nämä väriominaisuudet varmistavat todentuntuisen katselukokemuksen ammattikäyttöön tai innokkaille viihdeharrastajille.

Grafiikan ammattilaisille

Värien tarkkuus on erittäin tärkeää graafisella alalla, videoeditoinnissa ja peliteollisuudessa. Näillä aloilla on tärkeää tietää, että näyttö toistaa suunnitteluvaiheessa tuotteen värit sellaisena kuin käyttäjä ne näkee. ViewSonic Professional Color Certified -tunnus on seuraavilla näytöillä: VLED221wm (22″ laajakuva), VX2640w (26″ laajakuva), VP2650wb (26″ laajakuva), VP2250wb (22″ laajakuva) ja VP950b (19″ perinteinen kuvasuhde).

Esityskäyttöön

Esityskäytössä väreillä kiinnitetään huomiota avainasioihin ja yksityiskohtiin. Kun värit erottuvat selvinä ja tarkkoina, myös viestit ymmärretään oikein. Seuraavilla ViewSonicin esityskäyttöön tarkoitetuilla projektoreilla on ViewSonic Professional Color Certified -tunnus: PJ260D, PJ551D, PJ557D, PJ559D ja PJ560D. Niissä kaikissa on ViewMatch-tekniikka värien sovittamista varten. Lisäksi kotiteatterikäyttöön tarkoitettu Pro8100-teräväpiirtoprojektori käyttää Precision Color System (PCS) -tekniikkaa.

Lisätietoja ViewSonic Professional Color Certified -tuotteista: www.vspromos.com/colour/en/lcd.php?c=uk

Share: