Vaatetusyritys kasvattaa tulostuskapasiteettiaan

7.3.2016 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Anapurna-tulostin BESTSELLERIN tuotannossa. Kuva Agfa.
Anapurna-tulostin BESTSELLERIN tuotannossa. Kuva Agfa.

Tanskalainen vaatetusalan yritys BESTSELLER lisää markkinointimateriaalin tuotantokapasiteettiaan. Yritys on hankkinut jo kolmannen Agfan suurkuvatulostimen. Uusi laite mahdollistaa painotöiden tekemisen itse ja tuotevalikoiman laajentamisen.

Yritys hankki vuonna 2014 Anapurna M2500i ja Anapurna M3200i RTR -tulostimet. Tuotanto laajentui kahteen vuoroon, ja yritys pystyi tekemään itse suurempia töitä entistä joustavammin ja nopeammin. Toimitusjohtaja Henrik Denckerin mukaan näin pystyttiin korvamaan mm. Puolassa tehtyä alihankintaa omalla työllä.

Uusin investointi tehtiin joulukuussa Jeti Mira UV-tulostimeen. Sen avulla pystytään tulostamaan mm. isoja julisteita ja markkinointimateriaaleja. Denckerin mukaan yritys käyttää paljon erikoistehosteita, mm. valkoista väriä ja lakkaa. Paljon pigmenttejä sisältävät Anuvia-värit säästävät mustetta 40 % Denckerin mukaan.

BETSELLER on perheyritys, joka edustaa yli 20 tunnettua vaatemerkkiä. Tuotteita markkinoidaan 70 markkina-alueella Euroopassa, Lähi-Idässä, Kanadassa ja Intiassa.

Share: