Uusia piirtopöytiä Wacomilta

5.10.2009 14:04Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Johtava piirtopöytien valmistaja Wacom julkistaa toisen sukupolven Bamboon, ensimmäisen interaktiivisen Bamboo -piirtopöydän, jossa ainutlaatuinen kynäteknologia yhdistyy kosketustoimintoon.

Wacom vastaa nykyiseen suuntaukseen erilaisista kosketuksella toimivista tuotteista (Apple iPhone) tuomalla kahden sormen multi-touch toiminnon Bamboo -piirtopöytiin.

Bamboo on uusi ”pakko saada” tuote; helppo, yksinkertainen ja spontaani tapa käyttää tietokonetta. Bamboo -piirtopöytä toimii joko kahden sormen kosketuksella, tai kuten ennenkin, kevyellä patterittomalla ja langattomalla kynällä, työskentelyn vaatiessa enemmän tarkkuutta.

Mitä uutta?

Yksinkertainen sormen kosketus uudella Bamboo -piirtopöydällä valitsee kuvakkeen, avaa valikon ja käynnistää sovelluksen. Lisäksi kahdella sormella käyttäjä voi helposti kiertää ja käännellä kuvia tai asiakirjoja, selata valokuva-albumeita , esityksiä, blogeja tai Excel-taulukoita, sekä suurentaa ja pienentää valokuvia, karttoja tai mitä tahansa kohteita.

Uudet Bamboo –piirtopöydät ovat erittäin tyylikkäitä, ja ultra ohuina (8,5 mm) ne sopivat ihanteellisesti mille tahansa työpöydälle. Uutta on myös pöydän molempikätisyys sekä pöytään integroitu kynäteline ja neljä ohjelmoitavaa pikapainiketta.

Kaikkien Bamboo –piirtopöytien mukana tulee Wacomin omat Bamboo sovellukset, kuten mm, käsialantunnistusohjelma Bamboo Scribe (ei Bamboo Touch), sekä tehokas Windows online -hakutoiminto Bamboo Explore. Bamboo Fun Pen & Touch piirtopöytien mukana Bamboon omien ohjelmien lisäksi myös Photoshop Elements, ArtRage ja Mediumissa vielä Corel Painter Essentials.

Saatavana viisi eri mallia

Hopeanvärinen Bamboo Fun Pen & Touch A6 kokoisena (CTH-461-EN n. 99,90 €), sekä A5 kokoisena Bamboo Fun Pen & Touch Medium (CTH-661-EN n. 199,90 €)

Mustat piirtopöydät, joista Bamboo Pen & Touch (CTH-460-EN n. 89,90 €) toimii sekä kynä että kaksisormi kosketuksella, Bamboo Pen (CTL-460-EN n. 59,90€ ) toimii kynällä ja Bamboo Touch (CTT-460-EN n. 69,90 €) vain sormella.

Bamboo piirtopöydät toimivat nykyisten Windows ja Mac käyttöjärjestelmien, kuten Windows 7, XP, Vista, Mac OS 10.4 ja 10.5 kanssa.

Suositushinnat mallista riippuen noin 60 – 200 € sis alv.

Lisätietoa: www.pericad.fi

Share: