Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Uusia papereita mustesuihkutulostamiseen

25.2.2015 08:49Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Nopeaan inkjet-tulostamiseen tulee tarjolle lisää paperilaatuja. UPM:n lisäksi Arctic Paper on lanseerannut uusia papereita tuotemerkillä Highway Range. Myös Mondi on laajentanut Neujet-mustesuihkupapereiden valikoimaansa.

Arctic Paper kertoo tarjoavansa innovatiivisia ja joustavia laatupapereita, jotka on kehitetty kaikkein nopeimpia ja tehokkaimpia mustesuihkutulostimia varten. Uusia tuotesarjoja on neljä.

Amber Highway Regular ja Super on kehitetty transaktiotulostamisen ja transpromon kasvavia markkinoita varten. Ne sopivat esimerkiksi personoituihin tiliotteisiin, laskuihin ja suoramarkkinointiin.

Munken Highway White ja Cream ovat moneen tarkoitukseen sopivia bulkkisempia laatuja kahtena eri sävynä. Ne soveltuvat mustavalkoiseen ja väripainamiseen mustesuihkulla, flexossa, offsetissa ja kuivatooneripainamisessa.

Mondin uudet paperilaadut ovat Neujet Matte Premium, Neujet Silk ja Neujet Silk Premium. Paperit on valmistajan mukaan optimoitu suoramarkkinoinnin, kirjatuotannon ja mainosmateriaalien tuottamiseen.

Suomessa Arctic Paperin ja Mondin tuotteita edustaa InterMail Suomi.

Kuva: Arctic Paper.

Share: