Uusi verkkotyökalu värierojen vertailuun

21.12.2016 09:29Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Esimerkki värisävyjen vertailusta PDF-dokumentissa.
Esimerkki värisävyjen vertailusta PDF-dokumentissa.

PantoneLIVE Visualizer on uusi työkalu, jonka avulla suunnittelijat, brändien omistajat ja painajat voivat vertailla värin toteutumista eri materiaaleja ja painotekniikoita käytettäessä. Värisävyjen visualisointi tapahtuu suoraan käyttäjän näytöllä, ja lopputuloksen voi viedä suoraan painovalmiiseen PDF-dokumenttiin.

Työkalun avulla voidaan työprosessin alkuvaiheessa ennakoida miten eri materiaalit ja tekniikat vaikuttavat värisävyyn. Kaikki tuotantoketjun osapuolet voivat nähdä saman ehdotuksen ja tehdä sen avulla päätöksiä. Näin vältetään painotyön aloittamista turhaan.

Työkalulla ei ole tarkoitus korvata muuta värien ja laadun hallintaa. Kyse on enemmän apuvälineestä parhaan materiaalin ja painotekniikan valintaan työn varhaisessa vaiheessa. Työkalua voidaan käyttää myös eXact-mittalaitteen kanssa työhön tarjolla olevan materiaalin väritietojen mittaamiseen ja vertailuun.

Pantone kuuluu X-Rite-yhtiöön, joka on lisännyt PantoneLIVE-pilvipalveluun kuusi uutta värikirjastoa syväpainamista varten.

Share: