Uusi rahastopeli ruotsinkielisiltä sanomalehdiltä

23.2.2015 08:20Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Seitsemän ruotsinkielistä sanomalehteä lanseeraa uuden rahastopelin 3. maaliskuuta. Ainutlaatuisessa yhteistyössä tuotettu peli on sijoituskilpailun ja suosittujen verkossa pelattavien virtuaalisten ryhmäpelien yhdistelmä. Sitä pelataan osoitteessa rahastopeli.fi.

Pelaajat saavat tietyn summan kuvitteellista rahaa, joka heidän on sijoitettava eri sijoitusrahastoihin. Viiden viikon ajan pelaajat vaikuttavat keksityssä mutta todentuntuisessa tulevaisuuden skenaariossa, jossa maailman tapahtumat vaikuttavat rahastojen arvoon. Pelaajat pyrkivät sijoittamaan, ostamaan ja myymään parhaansa mukaan ottamalla samalla oppia kanssakilpailijoiltaan ja asiantuntijoiden sijoitusvinkeistä. Voittaja julistetaan 31. maaliskuuta.

Pelin yhteistuotantoon osallistuvat KSF Median lehdet Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland, Vasabladet, Österbottens Tidning, Åbo Underrättelser ja Affärsmagasinet Forum. Pelin pääsponsori Aktia Pankki on osallistunut finanssiasiantuntijuudellaan ja pelin skenaarioilla. Samsung jakaa pelaajien kesken viikkopalkintoja. Peli on toteutettu yhteistyössä suunnittelutoimisto Palmun kanssa.

Share: