Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Uusi printtilehti Tiede Luonto toukokuussa

4.3.2019 16:31Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Sanoma.

Toukokuussa alkaa ilmestyä uusi näyttävä printtilehti, jossa visuaalisuus on isossa roolissa. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Tiede Luonto on lehti kaikenikäisille luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneille. Lehden julkaisija on Tieteen tiedotus ry ja kustantaja Sanoma.

– Tiede Luonnon jutut koskettavat jokaista suomalaista, mutta näkökulma voi olla myös kansainvälinen. Aihepiirien joukossa ovat esimerkiksi kasvit, eläimet ja niiden käyttäytyminen, sää, luonnonilmiöt kuin myös tietenkin ilmastonmuutos. Kaikkia aiheita käsitellään helposti ymmärrettävällä tavalla, ja lehti sopii hyvin myös nuorille lukijoille, päätoimittaja Jukka Ruukki kertoo.

Lehti tehdään Tiede-lehden toimituksessa eikä uusi lehti vaikuta Tiede-lehdessä käsiteltäviin aiheisiin. Lähestymistapa on lehdissä vähän erilainen, Tieteen jutuissa kaivaudutaan Tiede Luontoa syvemmälle.

– Printtilehti on isolle osaa yleisöstä mieluisin tapa kuluttaa syventymistä ja visuaalisia elämyksiä tarjoavaa sisältöä. Ajankohtaiset luonto- ja ympäristöaiheet sekä Tieteen vahva brändi ovat yhdistelmä, joka kiinnostaa laajaa kohderyhmää, Sanoma Lifestylen johtaja Johanna Lahti kertoo.

Lehden julkaisija on Tiede- ja Hyvä Terveys -lehtien tapaan Tieteen tiedotus ry, ja kaikki sisällöt pohjautuvat tutkittuun ja luotettavaan tietoon.

Share: