Uusi konsulttiyritys tähtää painotaloihin

12.1.2012 11:20Uutiset » Tuotteet ja palvelut

business

Advised ICT Finland Oy on uusi suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa ICT -järjestelmien liiketoimintalähtöistä kokonaissuunnittelua käyttäen yleisiä viitekehyksiä, mutta ottaen huomioon myös toimialan erityisvaatimukset. Ensivaiheessa toiminta kohdennetaan viestintätoimialaan ja graafiseen teollisuuteen. Yrityksen puuhamiehinä ovat Heikki Kinnunen ja Kalervo Massinen, joilla molemmilla on tausta Konica Minolta Business Solutions -yrityksessä.

– Tuomme järjestelmälliset työkalut tietoteknologian hyödyntämiseen ja muutoksenhallintaan monimutkaistuvassa liiketoimintaympäristössä. Vapautamme asiakkaan ajan ICT -toimialan nopean muutoksen seuraamisesta oman liiketoiminnan kehittämiseen, sanoo Advised ICT Finlandin toimitusjohtaja Heikki Kinnunen.

– Emme myy tai edusta mitään tiettyä teknologiaratkaisua, -linjaa tai palvelua, vaan pyrimme tuomaan riippumattoman asiantuntemuksemme kaikissa tilanteissa asiakkaan hyödyksi. Yhdistämme uudella tavalla toimialaosaamisen ja asiantuntemuksen ICT -arkkitehtuurisuunnitteluun, Kinnunen jatkaa.

Advised ICT Finland haluaa tarjota yksittäisten, akuuttiin tarpeeseen pohjautuvien kehittämishankkeiden sijaan kokonaisvaltaista, liiketoiminnan tavoitteisiin pohjautuvaa IT -portfolion kehittämistä. Tällöin kehityshankkeet ovat oikea-aikaisia ja oikein mitoitettuja.

Painotalot verkkoon

– Tulevaisuudessa palvelut siirtyvät enenevässä määrin verkkoon. Menestyäkseen painotalon tulee olla edustettuna internetissä ja sen on kyettävä tarjoamaan palvelujaan ja vastaanottamaan tilauksia verkossa ajasta, paikasta tai asiakkaan päätelaitteesta riippumatta, painottaa kehityspäällikkö Kalervo Massinen Advised ICT Finlandista.

– Kuitenkin, ennen kuin painotalo perustaa esimerkiksi web to print -palvelun verkkoon, kannattaa kartoittaa yrityksen tietojärjestelmien kokonaisuus ja kyvykkyys toimia yhdessä uuden palvelun kanssa sekä tehdä yrityksen liiketoimintastrategiaan peilaava kokonaissuunnitelma, jonka kautta kehitysportaita lähdetään toteuttamaan. Näin saadaan tehdyistä investoinneista paras hyöty heti alusta lähtien, Massinen

summaa.

[kuva: renjith krishnan]

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: