Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

UPM Raflatac laajentaa tuotevalikoimaansa

8.11.2012 14:53Uutiset » Tuotteet ja palvelut

UPM_Changshu

UPM:n Tarraliiketoiminta UPM Raflatac investoi uuteen sulateliimateknologiaan Changshun tarralaminaattitehtaalla Kiinassa. Investoinnin ansiosta UPM Raflatac pystyy valmistamaan sulateliimoja omalla tehtaallaan ja tarjoamaan näin tarrapaino-asiakkailleen viimeisintä tekniikkaa ja osaamista kustannustehokkaiden mutta korkealaatuisten tarraetikettien valmistamiseen. Uusi teknologia otetaan käyttöön vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä.

Investoinnin kautta UPM Raflatac laajentaa tuotevalikoimaansa erityisesti elintarvike- ja rengasteollisuuteen, vähittäiskauppaan sekä informaatioetiketöintiin suuntautuvissa tarramateriaaleissa. Sulateliimat soveltuvat näille loppukäyttöalueille erinomaisesti, sillä ne tarttuvat nopeasti ja luotettavasti myös kylmiin, kosteisiin ja epätasaisiin pintoihin. Uusi teknologia mahdollistaa myös erikoistuneempien tarratuotteiden kehittämisen pienemmille markkinoille sekä lyhyemmät tuotantosarjat loppukäyttäjien yksilöllisten tarpeiden huomioimiseksi.

– Nyt toteutettavat panostukset uusimpaan teknologiaan ja tuotekehitykseen osoittavat, että UPM Raflatac on sitoutunut kehittämään ratkaisuja, jotka edistävät paikallisten tarrapainojen liiketoimintaa ja kasvua, sanoo UPM Raflatacin Kiinan toiminnoista vastaava johtaja Arto Tuomi.

Investointi on yksi isoimmista panostuksista Changshun tuotantolaitokseen sen jälkeen, kun tehdas avattiin vuonna 2007 ja se vahvistaa UPM Raflatacin asemaa kilpailluilla Aasian tarramarkkinoilla.

Share: