Troika Systemsiltä apua fleksotuotannon laadunvalvontaan

13.6.2011 13:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Peukku

Troika Systems on menestyksekkäästi lanseerannut FlexoPlate Quality Control -sovelluksen, joka on jo käytössä yli 200 ammattitalossa ja korvaa Troikan alkuperäisen FlexoCam-laitteen. FlexoPlate-QC on helppokäyttöinen ja perustuu AniCam 3D -skannausmikroskooppiin, joka mahdollistaa pisteen koon ja muodon analysoinnin sekä valotuksen ja laatan pesujäljen tarkistuksen.

Monissa reproissa ja painolaatanvalmistustaloissa, pisteen koon tarkistaminen on vain puolet tarinasta. Fleksopainolevyt ja laatat ovat kolmiulotteisia; pisteen profiili tai muoto ovat olennaisia tekijöitä luotettavaa ja tehokasta painatusta varten. Jo yli 200 prepress- ja fleksopainolaitosta ovat hankkineet laadunvalvontaansa Troikan FlexoPlate QC -sovelluksen, joka sisältää myös 3D-kameran.

Troikan FlexoCam on alunperin kehitetty laatan pisteen mittaamiseen vuonna 2005 yhdessä DuPont Neu Isenberg:n ja Flint Inks Stuttgartin kanssa. FlexoCam QC on kehitetty tämän innovaation pohjalta ja kehityksessä on huomioitu tulevaisuuden tarpeet ja vaatimukset laadukkaan kolmiulotteisen muodon todentamisessa. Englantilainen Troika Systems on erikoistunut innovatiivisiin pre-press-sovelluksiin. 15 vuoden kokemus on tuottanut yhtiölle markkinajohtajan aseman offset-, litho-, flekso- ja syväpainamisen 3D-todentamisessa.

Suomessa Troika Systemsin jälleenmyyjänä toimii Offlex Oy.

http://www.troika-systems.com

http://www.offlex.fi

[Kuva: zirconicusso]

Share: