Tarrasarjojen väriviuhkat nyt puhelimessa

12.5.2020 10:36Uutiset » Pakkaukset
Spandex ColorBox -sovelluksen lataaminen onnistuu muutamalla klikkauksella App Store tai Google Play -sovelluskaupoista. Kuva: Seri-Deco.

Seri-Deco ja Spandex ovat toteuttaneet asiakkailleen ilmaisen Spandex ColorBox -mobiilisovelluksen, jonka avulla graafisen viestinnän suunnittelijat ja toteuttajat voivat katsella Avery Dennison, 3M ja ImagePerfect Colour Swatch -väriviuhkoja digitaalisesti omalta puhelimeltaan. Sovelluksessa on suosituimpien tarrasarjojen väriviuhkat eli useita satoja eri värisävyjä lisätietoineen.

Spandex ColorBox -sovellus on saatavana usealla kielellä, ja Seri-Decon suomalaiset ja virolaiset asiakkaat voivat käyttää sitä suomeksi tai eestiksi. Sovellus on räätälöity Seri-Decon Suomen ja Viron tuoteportfolioiden mukaan siten, että siihen on maakohtaisesti valittu tärkeimmät Seri-Decon jälleenmyymät tarrasarjat Avery Dennisonilta ja/tai 3M:ltä sekä ImagePerfectiltä. Tuotteita voidaan hakea tuotesarjan, värin, tuotenumeron, nimen tai käyttökohteen perusteella.

Väriviuhkojen ja eri värisävyjen katselemisen lisäksi sovelluksen avulla asiakas näkee tuotteen sovelluskohteet, tuotekuvauksen ja valmistajan tekniset tuotetiedot (Tecnical Data Sheets, EN). Lisäksi hän voi helposti klikata valitsemastaan tuotteesta Seri-Decon verkkokauppaan, josta löytyy lisätietoa tuotteesta sekä mahdollisuus tilata haluttu tuote.

Lisäksi sovelluksessa on kätevä color match -ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi ottaa puhelimellaan kuvan väristä ja sovellus etsii lähimmän sitä vastaavan sävyn ColorBox -sovelluksen digitaalisista väriviuhkoista.

Aitoa lisäarvoa käyttäjille

Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäen mukaan Spandex ColorBox -sovellus tuottaa aidosti lisäarvoa opastevalmistajille, graafisen viestinnän toteuttajille ja teippaajille.

– Sovelluksen avulla Averyn, 3M:n ja ImagePerfect -tarrasarjojen värimallit ja tarrasarjojen tuotetiedot ovat aina asiakkaan käden ulottuvilla hänen puhelimellaan. Tämä auttaa asiakasta, kun hän käy keskusteluja materiaali- ja värivalinnoista oman asiakkaansa kanssa.
Heinämäki kannustaa asiakkaita lataamaan uuden mobiilisovelluksen.

– Ilmainen Spandex ColorBox on helppo ladata puhelimelle ja tarrasarjojen uutuudet ja muutokset päivitetään ColorBoxiin säännöllisesti. Leikkuritarrasarjoihin tulee lisää värejä jatkuvasti ja siten perinteiset väriviuhkat eivät aina pysy ajan tasalla. Sopivan materiaalin valinta helpottuu, kun ajantasainen tuotetieto ja värivaihtoehdot ovat asiakkaan puhelimella helposti katsottavissa ja jopa muutaman klikin takana tilattavissa. Kiireisten asiakkaiden arki helpottuu, kun tarravalinnassa käytetty aika vähenee ja tuotteet on helppo ja nopea tilata verkkokaupasta saman tien.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: