Talentum yhdistää Tivi- ja Tietokone-lehdet

10.4.2014 08:02Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Talentum yhdistää Tivi- ja Tietokone-lehdet. Uuden, kuukausittain julkaistavan lehden sisältölinjauksia sekä nimeä pohditaan yhdessä lukijoiden kanssa. Uuden lehden ensimmäinen numero tulee ulos kesäkuun puolivälissä.

Tivi on tähän saakka ilmestynyt tabloid-muodossa kahdesti kuussa. Tietokone puolestaan on kerran kuussa ilmestyvä aikakauslehti. Uusi lehti tulee muistuttamaan ulkoasullisesti enemmän jälkimmäistä, sillä se on aikakauslehti.

Muodonmuutoksen taustalla on Talentumin mukaan halu palvella ICT-sektorin asiakkaita aiempaa paremmin. Uudistettu lehti on suunnattu paitsi alan ammattilaisille myös henkilöille, jotka hyödyntävät tietotekniikkaa työssään.

Talentumissa tehdään paraikaa selvitystä siitä, mihin suuntaan lukijat haluavat uutta lehteä kehitettävän. Uuden lehden on tarkoitus käsitellä muun muassa ICT-alan ajankohtaisia teemoja sekä liiketoimintaa. Talentumin ICT-lehtien päätoimittaja Mikko Torikka lupaa, että esimerkiksi laitetestaukset säilyvät lehdessä. Harvempi julkaisuväli mahdollistaa Torikan mukaan sen, että juttuihin ehditään käyttää enemmän aikaa ja lopputulos on viimeistellympi.

Kuva: Tietokone-lehti painettuna ja mobiilina.

Share: