Talentum summasi mediasisällöt aihekanaviksi

21.10.2013 07:24Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Talentum on julkaissut uuden digitaalisen palvelukokonaisuuden, joka yhdistää lehdet, kirjat ja verkkosisällöt yhdeksi sisältöpalveluksi. Käyttäjä saa yhdellä tilausmaksulla kaikki tiedot kootusti aihekanavasta, joka päivittyy eri medioiden sisällöillä jatkuvasti.

Talentumin Summa on digitaalinen palvelu, johon pääsee tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Käyttäjä voi tilata esimerkiksi rakentamisen aihekanavan hintaan 29,90 euroa kuussa veroineen. Aihekanavia ovat Energia, ICT, Johtaminen, Liikenne, Media, Oma digi, Palvelu- ja kaupanala, Perusteollisuus, Rakentaminen, Sijoittaminen, Talous ja politiikka, Terveystalous, Tutkimus ja koulutus sekä Ympäristö. Kaikki aihealueen sisältö on yhdessä kanavassa lähteestä riippumatta.

Summan kautta voi myös tilata esimerkiksi kolme lehden sisällön yhtenä mediapakettina. Summassa ovat mukana kaikki Talentumin brändit. Summan sisällön tuottavat Talentumin lehtien toimitukset yhdessä Talentumin kirjailijaverkoston kanssa.

– Summa on ainutlaatuinen palvelu, joka tarjoaa kattavat sisällöt kootusti ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Asiakkaamme kaipaavat nyt kuumeisesti vaihtoehtoja lehtien ja kirjojen perinteiselle käyttöliittymälle, joten Summan kaltaiselle ketterälle palvelulle on selvä tilaus, sanoo Talentumin Suomen lehtiliiketoiminnan johtaja Tuomas Hämäläinen.

Hämäläisen mukaan Talentum ei juuri nyt ole asettamassa maksumuureja yhtiön muille uutissisällöille verkossa.

– Tutkimme aktiivisesti erilaisia kehitysvaihtoehtoja niin avointen verkkosivujemme kuin Summan osalta. Tilanne voi siis olla toinen jo vuodenvaihteessa. Kehitämme Summaa jatkuvasti, ja uusia merkittäviä palveluita käyttäjille on luvassa seuraavien kuukausien aikana. Niistä uutisarkisto on yksi. Näillä näkymin uutisarkisto kattavine hakutoimintoineen tulee sisältymään Summan käyttömaksuun.

Share: