Taatusti säilyvä kassakuitti

29.4.2009 12:08Uutiset » Tuotteet ja palvelut

JTK Jujo Thermal on kehittänyt haalistumattoman lämpöpaperin, joka kestää muuttumattomana jopa 25 vuotta. Tärkeitä tietoja tulostetaan päivittäin lukemattomat määrät lämpöherkälle paperille. Kuluttajille, myymälöille ja verottajalle säilyvä tosite ostoksista on välttämättömyys.

Jujo Thermalin JTK Extra Durable (AP50KJ-R) ja Durable (AP50KS-FZ) kassakuittipaperit ovat toimiva ja kustannustehokas ratkaisu mm. kassakuitteihin, lottokuponkeihin, pankkitositteisiin sekä pääsy- ja matkalippuihin. Lämpöherkän paperin erikoispäällysteen ansiosta tuloste säilyy luettavana vuosia – ominaisuus, jota kuluttajat ja verottaja arvostavat suuresti.

Säästää tehokkaasti kustannuksia

Jujo Thermalin JTK Durable on toimivaa ja laadukasta kassakuittipaperia,
jolle tulostaminen on luotettavaa ja edullista.

– Lämpöherkkää paperia käyttävät tulostimet vaativat vain vähän kunnossapito- ja huoltotoimenpiteitä. Kun JTK Durable lämpöpaperia käytetään esimerkiksi Epsonin, SII:n tai IBM:n tulostimissa, voidaan varmistua paitsi paperin, myös tulostimen pitkäisyydestä – ja näin myös kustannussäästöistä. Kun valitaan säilyvä lämpöherkkä paperi eikä vaikkapa takuukuiteista tarvitse ottaa valokopioita, kokonaiskustannuksissa voidaan säästää jopa 75 %, kertoo Jouko Mäkitalo, Jujo Thermalin tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja.

– Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ja viime kädessä myymälöille ja kuluttajille markkinoiden parasta lämpöherkkää paperia. Lisäksi lupaamme, että tuotteemme ovat aina asiakkaidemme saatavilla ilman viivettä maailmanlaajuisesti – se on osa takuutamme. Lämpöherkät kassakuittipaperimme ovat ympäristöystävällisiä, ja ne on testattu perusteellisesti sekä laboratorioissamme Kauttualla että loppukäytössä. Meidän mielestämme hyvien asioiden ei kuulu haalistua”, sanoo Jens Remmer, Jujo Thermalin myyntijohtaja.

Tietoja Jujo Thermalista:

Jujo Thermal Ltd. kuuluu maailman johtaviin lämpöherkkien papereiden tuottajiin. Yhtiö tarjoaa täydellisen lämpöpaperivalikoiman kuittipapereista aina kaikkein vaativimpiin loppukäyttöihin. Jujo Thermalilla on vahva markkina-asema omilla liiketoiminta-alueillaan. Se perustuu yhtiön ainutlaatuiseen päällystysosaamiseen ja erinomaiseen kokonaisvaltaiseen tehokkuuteen, jotka yhdessä tarjoavat sille mahdollisuuden tuottaa asiakkailleen korkealuokkaista palvelua. Jujo Thermal -paperia on saatavilla kaikkialla maailmassa yhtiön laajan myyntiverkon välityksellä.

Lisätietoja osoitteesta www.jujothermal.com.

Share: