Suomalaistyölle kultaa FlexoTech-kilpailussa

22.10.2013 19:36Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Pa-Hun ja Marvacon toteuttama pakkauspainotyö sai Lontoosta kultamitalin FlexoTech 2013 -kilpailusta. HAU HAU Champion -brändille toteutettu lavakaulus arvostettiin parhaaksi omassa sarjassaan.

Kansainvälinen tuomariryhmä valitsi HAU HAU Champion -työn sarjansa voittajaksi erinomaisen toteutuksen takia. Tuomarit arvostivat sitä, että Pa-Hu:n painama näyttävä työ oli tehty vain kolmella prosessivärillä 25 – 50 % kilpakumppaneita tehokkaammin, ja silti laadusta tinkimättä.

Painotyö toteutettiin Pa-Hu Oy:n ja Marvaco Oy:n yhteistyöllä. Se edustaa voittajien mukaan viimeisintä osaamista paino- ja reproteknisesti. CMY-väreillä ja prosessipainatuksella tehdyssä työssä kohtaavat tehokkuus ja näyttävyys laadusta tai väriavaruudesta tinkimättä.

– Fleksopainossa ei perinteisesti paineta koko työtä prosessiväreillä vaan lisätään spottivärejä toteutukseen. Marvacon vuosien kehitystyö prosessiväripainatuksissa on nostanut kotimaisen osaamisen korkealle tasolle, josta on tunnustuksena tämäkin kultamitali, kertoo Marvacon asiakaspalvelupäällikkö Tapio Alanko.

Kuva: voittanut työ, Marvaco.

Share: