Suomalaistöitä FlexoTech 2015 -loppukilpailussa

25.9.2015 08:20Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Marvaco_DSSmith_OPA_MuurikkaPannu2015

Suomalaisten menestys jatkuu kansainvälisessä FlexoTech Awards 2015 -kilpailussa, kun jury on valinnut sadoista näytteistä parhaiten painetut pakkaukset loppukilpailuun. Pakkausten painajat DS Smith ja Pa-Hu Oy pääsivät finaaliin kahdella työllä.

DS Smith eteni finaaliin Tampereen tehtaalla valmistetulla OPA Muurikka -painotyöllä. Tiedotteen mukaan tämä aaltopahvipakkaus on herättänyt huomiota haasteellisen painomateriaalin sekä siihen yhdistetyn CMYK-prosessiväritekniikan ansiosta.

Toinen loppukilpailutyö on Pa-Hu Oy:n kartongille painama Valio Crea Crème Fraîche. Perinteisesti nämä työt painetaan offset- tai digipainossa, mutta nyt työ on toteutettu fleksopainossa Marvacon Full HD -täysteräväpiirtotyökalujen avulla yhteistyössä Valion sekä Coveris Rigid Finland Oy:n kanssa.

Marvaco Oy toteutti kilpailutöiden painotyökalut uudella Evoluutio-konseptilla, joka yhdistää uudet innovaatiot ja investoinnit. Tämä mahdollistaa monia asioita, joita ei aiemmin ole voitu toteuttaa fleksopainossa, kertoo Marvacon asiakaspalvelupäällikkö Tapio Alanko. Palkinnot jaetaan 22. lokakuuta Lontoossa, jolloin selviää kuinka korkealle näillä töillä edetään.

Share: