Strålfors menestyy personoidun digipainamisen markkinassa

19.8.2009 12:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Pohjoismainen informaatiologistiikan yritys Strålfors on luonut menestyksekkäästi uutta liiketoimintaa personoidun digipainamisen markkinassa. Menestys perustuu innovatiiviseen tuote- ja palvelukonseptointiin sekä edistyksellisen painatusteknologian hyödyntämiseen. Personoidussa digipainainamisessa Strålfors hyödyntää Xeroxin 490/980 -täysvärirullapainokoneita, joihin yhtiö päätti investoida vuonna 2008.

Strålfors kehittää, tuottaa ja toimittaa järjestelmiä, palveluita ja tuotteita yrityksille ydintärkeän tiedon liikkumisen ja kommunikaation kentässä. Yhtiö hankki huippunopeat Xerox 490/980 -painokoneet suuria tulostusmääriä sisältävien tulosteiden, kuten esimerkiksi värillisten personoitujen tulosteiden, tiliotteiden ja laskujen tulostamiseen. Pääosa kasvusta on tapahtunut ns. transpromossa, kun yhtiön asiakkaat ovat halunneet lisätä laskujen mukaan entistä enemmän ja kohdennetummin informatiivista sekä myynnillistä sisältöä.

– Olemme onnistuneet kasvattamaan liiketoimintaamme merkittävästi uuden teknologian avulla. Personoitujen tulosteiden hyödyntäminen asiakassuhdeviestinnässä on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, ja palveluiden kysyntä on kovassa kasvussa. Asiakkaidemme tahtotila uudentyyppiseen viestintään on ollut huikeaa. Tiliotteen tai laskun mukana menevät personoidut viestit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden saada viesti perille juuri oikealle kohderyhmälle, kertoo Strålfors Information Logistics Oy:n toimitusjohtaja Tommi Hänninen (kuvassa).

Strålfors on perehtynyt perusteellisesti asiakkaidensa tarpeisiin ja tavoitteisiin Xeroxin tuella.

– Tiiviin kumppanuutemme ja Xeroxin teknologian avulla olemme löytäneet erittäin kilpailukyisen ratkaisun liiketoimintamme kehittämiseen sekä tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja menestyä myös vallitsevassa talouden laskusuhdanteessa. Samalla olemme onnistuneet ottamaan entistä merkittävämmän roolin asiakkaidemme strategisena kumppanina viestinnän osalta, jatkaa Tommi Hänninen.

Xerox 490/890 -täysvärirullapainokone säilyttää huippunopeuden myös täysvärillisten sekä mustavalkotulosteiden painamisessa värien määrästä tai paperilaadun painosta riippumatta. Kone pystyy tulostamaan 986 A4-kuvaa minuutissa kaksipuoliversiona. Kone käyttää kosketuksetonta kiinnitystekniikkaa (flash fusing) ja tätä varten kehitettyä uuden tyyppistä värijauhetta. Uusi teknologia takaa erinomaisen painolaadun. Painaminen voidaan tehdä myös erikoismateriaaleihin kuten kortteihin, tarroihin, kartonkiin, liimautuviin materiaaleihin sekä RFID-pinnoitteisiin.

Strålforsin liikevaihto kasvoi vuonna 2008 peräti 25 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

– Myös tänä vuonna, talouden taantuman keskellä, liikevaihtomme on noin 15 prosentin kasvussa ja olemme palkanneet uusia ammattilaisia. Kasvusta merkittävä osa kertyy erityisesti personoidun, neliväriviestinnän volyymien kasvusta, jatkaa Tommi Hänninen.

Share: