Stora Ensolta uusia pakkausbrändejä

31.3.2015 08:01Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Stora Enson Packaging Solutions -divisioona on julkistanut uuden pakkauskartonkien 360 solutions provider -brändivalikoiman. Samalla julkistettiin myös kolme uutta tuotebrändiä: Stora Enso AvantFlute, Stora Enso AvantLiner ja Stora Enso AvantKraft.

Stora Enson mukaan kokonaisvaltaisen tuote- ja palveluratkaisun avulla asiakkaat voivat käyttää pakkauksia tehokkaammin liiketoiminnassaan. Uusi ratkaisu perustuu kattavaan tutkimukseen sekä jalostajien ja brändinomistajien näkemyksiin tulevaisuuden tarpeistaan.

Avant-tuoteperhe kattaa pohjoismaisesta ensikuidusta ja kierrätyskuidusta valmistetut pakkauskartongit sekä laajan palveluvalikoiman. Siihen kuuluvat tekninen asiakastuki, eFlow-toimitusketjupalvelut, kierrätyspalvelut sekä materiaalien oikean painon ja laadun varmistamiseen keskittyvät palvelut.

Stora Enso on myös laajentanut EU Ecolabel -sertifioitujen kartonkiensa valikoimaa. Nyt myös Ensocoat 2S, Aurocard ja Performa Alto ovat saaneet sertifikaatin. Aiemmin se oli tuotemerkeillä Ensocoat, Chromocard, Performa White, Performa Bright ja Performa Cream. Sertifikaatit koskevat näiden tuotteiden käyttöä graafisessa viestinnässä.

Share: