Sanoman Flou paketoi sisältöjä yhteen palveluun

17.3.2015 08:46Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Sanoma lanseeraa Flou-palvelun, joka koostaa sisältöjä aikakauslehdistä, sanomalehdistä, tv:stä, radiosta ja verkkopalveluista. Kuluttajille suunnattuun maksulliseen palveluun on paketoitu myös muiden kustantajien kuin Sanoman sisältölähteitä.

Flou-palvelussa on jo nyt satojatuhansia artikkeleita ja valikoima kasvaa päivittäin. Palvelun sisältö koostuu Sanoma Media Finlandin sanomalehdistä, aikakauslehdistä ja verkkojulkaisuista sekä Fokus Median, Pop Median ja Long Playn sisällöistä. Mukana on myös tv- ja radio-ohjelmia. Palvelussa kulkevat rinnakkain käyttäjän oma sisältövirta ja toimitettu sisältövirta.

Palvelu toimii ensivaiheessa iPhonella ja iPadilla. Käyttökokemus on optimoitu erikseen sekä tableteille että puhelimille. Flouta voi kokeilla kuukauden ajan ilmaiseksi. Tämän jälkeen palvelun hinta on 12,99 euroa kuukaudessa.

Talentum lanseerasi yrityskäyttäjille vuonna 2013 Summa-sisältöpalvelun, joka kokoaa Floun tavoin yhteen Talentumin medioiden sisältöjä. Summa toimii verkkoselaimella, ja yhden aihekokonaisuuden hinta on 29,90 euroa kuukaudessa.

Kuva: Flou-palvelu/Sanoma.

Share: