Samsungin TV-pakkauksista kodin kalusteita

20.4.2020 11:24Uutiset » Pakkaukset

TV-pakkauksesta voi tehdä myös lehtihyllyn. Kuva: Samsung

Samsung aikoo ottaa käyttöön uusia aaltopahvipakkauksia, joista kuluttaja voi tehdä kotiin pieniä kalusteita, kuten lemmikkien taloja ja säilytyslaatikoita. Uusia pakkauksia käytetään Lifestyle TV -tuotteissa ja niillä pyritään lisäämään pakkausten uudelleenkäyttöä ja vähentämään hiilijalanjälkeä.

Samsung käyttää pakkausten suunnittelussa pistematriisi-ratkaisua, joka helpottaa laatikoiden leikkaamista ja kokoamista uuteen käyttöön. Pakkauksessa on opas, joka kertoo miten niitä voi käyttää uudelleen. Ohjeita löytyy myös QR-koodilla, joka on pakkauksessa. Ohjeiden mukaan voi tehdä esimerkiksi lemmikin taloja, hyllyjä ja pieniä pöytiä.

Samsung voitti aikaisemmin tänä vuonna CES 2020 -tapahtuman innovaatiopalkinnon ekopakkauskonseptistaan. Pakkausten lanseeraukseen kuuluu myös globaali pakkausten suunnittelukilpailu, jonka Samsung järjestää yhdessä brittiläisen Dezeen-sisustuslehden kanssa.

– Kuluttajat suosivat todennäköisemmin sellaista brändiä, jonka arvot ja tavoitteet ovat samoja kuin heidän itsensä. Uskomme, että voimme tarjota ekopakkauksilla uuden kokemuksen, joka korostaa ympäristön suojelun merkitystä, sanoo johtaja Kangwook Chun Samsungilta.

TV-pakkauksesta voi rakentaa ohjeiden avulla kissatalon. Kuva: Samsung.
Share: