Rolandilta uusia leikkaavia suurkuvatulostimia

2.9.2016 09:34Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Rolandin uudet TrueVIS-tulostimet.
Rolandin uudet TrueVIS-tulostimet.

Roland DG on julkistanut kaksi uutta TrueVIS SG -sarjan ekoliuotintulostinta. Drupassa lanseerattu TrueVIS VG-540 -tulostin on puolestaan esillä Seri-Decon tiloissa Jusslan Demopäivillä 8.–9. syyskuuta 2016.

Roland DG:n juuri lanseerattu TrueVIS SG -tulostinsarja kattaa SG-300 (leveys 0,762 metriä) ja SG-540 (1,37) -mallit. Molemmat leikkaavat laitesarjat käyttävät uusia TrueVIS-musteita. Lisäksi tulostimet on varustettu uudistetulla leikkurilla ja tulostinpäätekniikalla.

Kaikki TrueVIS-tuoteperheen mallit tarjoavat Rolandin mukaan erittäin hyvän värin laadun, monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden. Uuden sukupolven laitteissa on merkittäviä teknisiä innovaatioita.

Seri-Decon osalta Jusslan Demopäivät vietetään yrityksen uusissa 750 neliömetrin demo- ja koulutustiloissa. Yhtiö esittelee helmikuussa julkistetun Wideco-yrityskaupan jälkeen laajentuneen tuote- ja palveluvalikoiman sekä paljon suurkuva-alan laite- ja materiaaliuutuuksia.

HP:n uutuudet myös esillä
Näyttelyssä esitellään uuden sukupolven HP Latex 560 ja 570-tulostimet. Valmistajan Drupassa julkistamat laitteet sisältävät uusia tehokkuutta ja tuotannon laatua parantavia ominaisuuksia, kuten materiaalin syöttöä korjaavat älykkäät toiminnot.

Korkealaatuiseen tekniseen väri- ja mustavalkotulostamiseen on demopäivillä nähtävissä markkinoiden nopeimmaksi sanottu HP PageWide XL 8000 -tulostin tehokas taittolaite rinnallaan. Demotiloista löytyvät myös KIP870-tulostin aisaparinaan KIP 2300 -skanneri sekä HP Designjet T3500 eMFP -monitoimitulostin.

Työnkulkudemossa havainnollistetaan mm. kuinka Drupassa palkitusta, sataprosenttisesti kartonkivalmisteisesta Dispa-kevytlevystä saadaan helposti tuotettua näyttäviä promootiotelineitä. Lisäksi näyttelytiloissa voi tutustua monipuoliseen display-telineiden valikoimaan.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: