Projektiuutisille uusi päätoimittaja

25.8.2015 08:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

FM Jaana Ahti-Virtanen on nimitetty päätoimittajaksi 1.9.2015 alkaen. Ahti-Virtasen vastuulla ovat julkaisut Projektiuutiset, Rakenna oikein sekä CityMark. Päätoimittaja on myös RPT Docu Oy:n johtoryhmän jäsen.

Ahti-Virtanen on työskennellyt viimeksi Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:n palveluksessa Rakennuslehden tuottajana ja sitä ennen Talotekniikka-Julkaisut Oy:llä Talotekniikka-lehden toimituspäällikkönä.

RPT:n julkaisutoiminnan perustana on reaaliaikainen hanketietokanta, joka on tänä vuonna 40 vuotta täyttäneen RPT:n toiminnan ydin. Tietopalveluista tunnetuin on rakentamisen ammattilaisille suunnattu FaktaNetLive.

– RPT:n viime vuodet ovat olleet voimakkaan kasvun aikaa. Aiomme varmistaa kasvun jatkossakin. Mediatuoteperhettä uudistetaan asiakkaiden ja lukijoiden tarpeiden mukaan, RPT Docu Oy:n toimitusjohtaja Mikko Saastamoinen sanoo.

RPT Docu Oy kuuluu tiedotteen mukaan Pohjoismaissa toimivaan Docu Nordic Group -konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja ja kustantaja. RPT Docu Oy:n liikevaihto vuonna 2014 oli kuusi miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on 50 henkeä.

Kuva: Jaana Ahti-Virtanen/RPT Docu.

Share: