Porvoon Kirjakeskus ja Adlibris yhteistyöhön

20.8.2015 08:52Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Bonnier-konserniin kuuluva Adlibris-verkkokirjakauppa siirtää kirjojen jakelutoimintaansa Ruotsista Suomeen Porvoon Kirjakeskukseen. Yhteistyö nopeuttaa kirjatilausten toimituksia ja tuo myös verotuloja Suomeen.

Adlibriksen mukaan kirjatilaukset ovat jatkossa perillä jopa seuraavana päivänä. Adlibris Oy on osa Bonnierin omistamaa Adlibris-konsernia, jonka logistiikka on hoidettu tähän saakka keskitetysti Ruotsin Morgongåvasta.

– Investoimme merkittävästi kirjamarkkinoihin ja verkkokauppaamme Suomessa. Logistiikkauudistuksen myötä pystymme toimimaan entistä paikallisemmin ja tarjoamaan asiakkaillemme huomattavasti nopeammat toimitukset ympäristöystävällisellä tavalla, Adlibris-konsernin toimitusjohtaja Johan Kleberg kertoo.

Porvoossa yhteistyöstä ollaan innoissaan. Adlibrikselle on varattu 500 neliön varastotila sekä pakkaus- ja lähettämötilaa. Adlibris työllistää välillisesti ja sesongin vaihdellessa 10–30 henkilöä. Nyt aloitettavan yhteistyön lisäksi Porvoon Kirjakeskus tarjoaa pääasiassa varastointi-, jakelu- ja tilauspalvelua muun muassa kustantajille, kirjastoille, kirjakaupoille ja kouluille.

Kuva: Porvoon Kirjakeskus.

Share: