Pelistä sarjakuvakirjaksi – Angry Birds albumina

18.9.2013 08:24Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Painetuista julkaisuista tehdään usein digitaalisia julkaisuja. Päinvastoin myös peleistä voi syntyä painotuotteita. WSOY alkaa julkaista Angry Birds -sarjakuvia albumeina.

– Angry Birds -sarjakuvat täydentävät erinomaisesti WSOY:n sarjakuvalistaa, jolle olemme etsineet pitkään laadukasta, koko perheelle sopivaa sarjakuvaa. Uskon että vihaisten lintujen metkat ja vauhdikkaat seikkailut houkuttavat sarjakuvien pariin uusia lukijoita, kertoo sarjakuvaneuvos, kustannustoimittaja Mikael Ahlström WSOY:ltä.

– Sarjakuvilla voimme kertoa faneillemme entistä monipuolisemmin Angry Birds -hahmoista, heidän hauskoista seikkailuistaan ja maailmasta, jossa he elävät, sanoo Rovion sarjakuvien päätoimittaja Jukka Heiskanen. Tarinat ovat tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten sarjakuvantekijöiden käsialaa.

Albumeita ilmestyy jatkossa useampia vuodessa. Nidotut 48-sivuiset albumit ovat myynnissä Lehtipisteissä. Ensi vuodesta alkaen julkaistavat laajemmat kovakantiset kokoelmat ovat saatavilla kirjakaupoissa.

Share: