Papyrus päivittää paperinäytteistöään

2.9.2015 10:04Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Papyrus lanseerasi koko valikoimansa kattavan paperinäytteistönsä vuonna 2011. Näytteistöä on nyt päivitetty laajan designpapereita käsittävän Specials-sarjan osalta. Jaossa olevat neljä kirjaa sopivat täydellisesti olemassa olevaan näytteistöön ja sisältävät viimeisimmät tiedot valikoimasta.

Kaksi pääkirjaa, Specials 1 ja 2, esittelevät kaikki designpaperibrändit siten, että asiakas voi helposti löytää, nähdä ja tuntea eri laadut. Kirjat sisältävät myös valikoimataulukot ja muita tärkeitä kyseiseen tuotteeseen liittyviä tietoja. Päivitetyt mallikirjat sisältävät seuraavat paperibrändit: Original Gmund, Distinction, Fuego, Natura Evolution, Gmund Cotton, Majestic, Gmund 925, Gmund Action, Gmund Color System Matt, Cromatico ja Plike.

Kahden Specials-kirjan lisäksi Papyrus on päivittänyt myös näytteistönsä värioppaan. Opas esittelee kauniisti värikartan muodossa 108 eriväristä paperia. Taitettuaan sivut auki asiakas voi välittömästi löytää haluamansa värin tai sävyn. Aivan uutena osana näytteistöön on nyt tuotu Gmund Color System -valikoiman näytekirja, joka sisältää laadut Gmund Colours Matt, Felt, Metallic ja Transparent. Tämä kirja on toteutettu värioppaan kaltaisesti sisältäen 76 erilaista värimallia.

Mallikirjat jaetaan Papyruksen asiakkaille 14 eri Euroopan maassa. Papyruksen myyntiedustajat esittelevät ja jakavat niitä parhaillaan Suomessa.

Share: