Papyrus mukaan siivoustarvikemarkkinoille

18.12.2012 13:31Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Papyrus logo

Papyrus on ostanut 17.12.2012 Siisti-Piste Oy:n, joka on täyden palvelun siivous- ja hygieniatuotteiden tukkuliike julkiselle sektorille sekä siivous- ja kiinteistönhoitoyrityksille. Siisti-Pisteen oston myötä Papyruksesta tulee suurin siivous- ja hygieniatuotteiden tukkuliike Suomen markkinoilla.

Siisti-Piste Oy:n liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa. Yrityksellä on vahva paikallinen edustus Etelä- ja Varsinais-Suomessa. Siisti-Pisteellä on myös oma myymälä Turussa, missä sillä on erittäin vahva tunnettuus alallaan.

– Tämä kauppa muiden viimeaikaisten yrityskauppojen ohella lujittaa Papyruksen asemaa johtavana käyttötarvikkeiden tukkuliikkeenä siivous- ja kiinteistönhoitoyrityksille Pohjoismaissa, sanoo Dan Andersson, Senior Vice President Papyrus Supplies.

– Siisti-Piste Oy:n oston myötä meistä tulee Suomen suurin siivous- ja hygieniatarvikkeiden tukkuliike. Yhdessä olemme entistä vahvempi toimittaja, jolloin voimme kehittää tarjontaamme suomalaisille siivous- ja kiinteistönhoitoyrityksille, kertoo Papyrus Finlandin talousjohtaja Perttu Levijarvi.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tullessamme osaksi Papyrusta. Yhteisen asemamme ja logistiikkamme avulla meillä on mahdollisuus kasvaa edelleen ja voimme paremmin vastata asiakkaidemme vaatimuksiin tulevaisuudessa, sanoo Siisti-Pisteen toimitusjohtaja Olli Lindstedt.

Vesa Kangasniemi jatkaa Siisti-piste Oy:n myyntijohtajana ja Olli Lindstedt yrityksen toimitusjohtajana.

Share: