Papyrus lanseerasi uuden paperinäytteistön

3.2.2012 12:30Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Papyrus_näytteistö

Papyrus on esitellyt uuden paperinäytteistönsä. Suomessa Papyrus Finland Oy esitteli näytteistön 26.1. Helsingin Tennispalatsissa, jossa runsas joukko paperinvalinnan ammattilaisia niin mainostoimistoista kuin kirjapainoistakin sai ensikosketuksen uuteen monipuoliseen työkaluun. Papyruksen mukaan uudessa näytteistössä esillä olevat viimeisimmät tuotteet ja tekniikat auttavat asiakasta valitsemaan oikean paperin nopeammin, paremmin ja inspiroivammin.

Näytteistö sisältää koko Papyruksen valikoiman: päällystämättömät ja päällystetyt paperit, kartongit, etikettipaperit, tarramateriaalit, synteettiset tuotteet ja lukuisat erikoispaperit. Näytteistössä on myös painamattomia ja eri tekniikoilla painettuja malleja. Kaikki tämä on sisällytetty kahteen taitavasti suunniteltuun laatikkoon, jotka ovat käteviä, kuljetettavia ja jopa muokattavissa.

Oikeanlaisen paperin valinnan ja luovien ratkaisujen tueksi näytteistössä on myös monia muita työkaluja, kuten yritysopas, väri- ja ympäristöoppaat sekä opas painamiseen ja loppukäyttötekniikoihin. Näytteistössä esillä olevia papereita on saatavilla ympäri Eurooppaa.

Papyruksen edustajat ympäri Suomea ovat aloittaneet näytteistön jakamisen ja asiakaskohtaisen esittelyn. Papyruslaiset uskovat, että kevääseen mennessä uusi näytteistö löytyy yhä useamman paperinvalitsijan työpöydän vakiovarustuksesta.

Näytteistö on esiteltynä osoitteessa www.papyrus.com.

Share: