Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Pääkaupunkiseudulle uusi postin jakeluyhtiö

12.9.2018 08:48Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Jakeluyhtiö Suomi hoitaa mm. Alma Manun jakeluja. Kuva: Alma Manu.

PKS Jakelu Oy on jättänyt postitoimintailmoituksen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueille. Yhtiö tulee toimimaan Jakeluyhtiö Suomen verkostossa ja keskittyy osoitteellisten tuotteiden (kirjeet, aikakauslehdet ja pienpaketit) päiväjakeluun näiden kaupunkien alueella.

Yhtiön omistavat Sanoma Media Finland Oy, Keskisuomalainen Oyj, Alma Manu Oy, Ilves Jakelu Oy, TS-Yhtymä Oy, Kaleva365 Oy ja Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj.

Operatiivinen toiminta pyritään aloittamaan noin kuukauden sisään, ja tavoitteena on kattaa pääkaupunkiseudun noin 500 000 kotitaloutta ensi vuoden alkupuolella. Laajentuminen pääkaupunkiseudulle kasvattaa Jakeluyhtiö Suomen tavoittavuuden noin 70 prosenttiin Suomen kotitalouksista, kun aiemmin jakeluverkosto kattoi noin puolet kotitalouksista. Kattavan verkoston myötä Jakeluyhtiö Suomi kykenee entistä paremmin tarjoamaan aidon vaihtoehdon Postille, tiedotteessa todetaan.

PKS Jakelu Oy:n operatiiviseksi päälliköksi on nimitetty Tanja Sammalisto, joka on toiminut Postilla useissa eri tehtävissä lähes 15 vuoden ajan.

– Tulemme palkkaamaan pääkaupunkiseudulle parisataa uutta jakajaa ja haemme aktiivisesti myös alihankintayrityksiä postinjakeluun, kertoo Sammalisto

Share: