Näyttävä golf-lahjapakkaus Muumit-aiheella

23.4.2020 13:43Uutiset » Pakkaukset
Muumit-aiheiset goltarvikkeet on puettu vaikuttavaan pakkaukseen. Kuva: Metsä Board.

Muumeja voidaan hyödyntää myös golftarvikkeiden lahjapakkauksessa, päätti Golf Coat Oy. Kestävä ja kierrätettävä kartonkipakkaus on näyttävä ja avaamiskokemus hyvä. Pakkauksessa käytettiin erikoistehosteita.

Houkutteleva lahja vaatii myös vaikuttavan pakkauksen. Metsä Boardin pakkaussuunnittelutiimi auttoi luomaan näyttävän lahjapakkauksen Muumit-aiheisille golftarvikkeille yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa.

– Halusimme pakkauksesta näyttävän, mutta samalla mahdollisimman vastuullisen. Meille on tärkeää, että otamme ympäristön huomioon niin itse tuotteessa kuin myös pakkauksessa, sanoo Golf Coat Oy:n toimitusjohtaja Aki Kuivaniemi.

– Tavoitteenamme oli luoda kestävä pakkaus, joka suojaa hyvin sisältöä ja samalla esittelee tuotteet mahdollisimman hyvin. Halusimme myös luoda kuluttajalle mieleenpainuvan avaamiskokemuksen, kertoo Metsä Boardin EMEAn ja APACin pakkauspalveluiden johtaja Ilkka Harju.

Pakkaus on tehty MetsäBoard Natural WKL Bright valkoisesta kraftlainerista valmistetusta mikroaallosta, joka on kevyttä, lujaa ja täysin kierrätettävää. Pakkauksen kannessa on kultafolioinnilla painettu ’Moomin’-teksti, ja MetsäBoard Natural FBB taivekartongista tehtyyn vyötteeseen on painettu Muumien hahmoja.

Pakkauksen valmisti suomalainen Cadpack Oy, joka oli vahvasti mukana pakkauksen suunnitteluprosessissa.

Share: