Multiprint kaupallistaa älyliikennepalveluja

18.6.2015 11:04Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Multiprint hakee jatkuvasti uusia keinoja ja kanavia markkinointiviestinnän toteuttamiseen. Nyt yhtiö on mukana kaupallistamassa Cosmos-ryhmän pilotoimia älyliikennepalveluja tämän vuoden aikana.

Uusilla palveluilla tuotetaan ja vastaanotetaan tilannetajuisesti paikallisia puhe- ja tietopalveluita esimerkiksi ajoneuvon toiminnasta, palveluista, kelistä ja liikenteen häiriöistä. Cosmos-ryhmän toimijat ovat Cinia, Multiprint, Vediafi ja VTT.

Älyliikenteellä tarkoitetaan liikenteen sujuvuuden, turvallisuuden sekä liikenteeseen kytkeytyvien palveluiden parantamista tieto- ja viestintätekniikan avulla. Cosmos-yritysryhmä on kehittänyt ajoneuvoanturoinnin, mobiilisovellusten ja taustajärjestelmälogiikan avulla GoSmart-älyliikennesivustolle innovatiivisiä älyliikennepalveluita. Kehitystyötä on tehty osana Tekesin rahoittamaa Digile IoT-hanketta.

– Multiprintin rooli projektissa on kehittää, tuotteistaa ja kaupallistaa palvelu, jolla mainostajat voivat luoda ja hallinnoida autoilijoille tarkoitettua markkinointia ja viestintää, kertoo asiakasviestinnänratkaisujen johtaja Jarmo Kojo.

Share: