Multiprint kaupallistaa älyliikennepalveluja

18.6.2015 11:04Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Multiprint hakee jatkuvasti uusia keinoja ja kanavia markkinointiviestinnän toteuttamiseen. Nyt yhtiö on mukana kaupallistamassa Cosmos-ryhmän pilotoimia älyliikennepalveluja tämän vuoden aikana.

Uusilla palveluilla tuotetaan ja vastaanotetaan tilannetajuisesti paikallisia puhe- ja tietopalveluita esimerkiksi ajoneuvon toiminnasta, palveluista, kelistä ja liikenteen häiriöistä. Cosmos-ryhmän toimijat ovat Cinia, Multiprint, Vediafi ja VTT.

Älyliikenteellä tarkoitetaan liikenteen sujuvuuden, turvallisuuden sekä liikenteeseen kytkeytyvien palveluiden parantamista tieto- ja viestintätekniikan avulla. Cosmos-yritysryhmä on kehittänyt ajoneuvoanturoinnin, mobiilisovellusten ja taustajärjestelmälogiikan avulla GoSmart-älyliikennesivustolle innovatiivisiä älyliikennepalveluita. Kehitystyötä on tehty osana Tekesin rahoittamaa Digile IoT-hanketta.

– Multiprintin rooli projektissa on kehittää, tuotteistaa ja kaupallistaa palvelu, jolla mainostajat voivat luoda ja hallinnoida autoilijoille tarkoitettua markkinointia ja viestintää, kertoo asiakasviestinnänratkaisujen johtaja Jarmo Kojo.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone