Metsä Boardilta uusia päällystettyjä lainereita

2.5.2014 07:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Metsä Board on tuonut markkinoille kaksi uutta kaksoispäällystettyä täysin valkaistua laineria. Modo Northern Light -sarjaan kuuluvat kevyet pintakartongit valmistaa Husumin tehdas Ruotsissa. Ne soveltuvat erityisesti litolaminointiin ja flexopainatukseen.

Modo Norther Light Litho on kehitetty erityisesti litolaminointiin ja se soveltuu myös muuhun offsetpainatukseen. Modo Northern Light Flexoa suositellaan flexo-esipainatukseen.

Valmistajan mukaan molemmat uudet tuotteet tarjoavat suuren valkoisuuden, korkean kiillon ja hyvät paino-ominaisuudet. Ne ovat ideaaleja mikroaaltopakkauksiin ja soveltuvat elintarvikkeiden sekä muiden herkkien tuotteiden pakkauksiin. Lainerit on valmistettu alkuperäisestä sertifioidusta puukuidusta, ja tehdas on ympäristösertifioitu.

Metsä Boardin mukaan yhdistämällä päällystettyä ja päällystämätöntä Modo Northern Lightia aaltopahvin pinta- ja taustalaineriksi ja käyttämällä päällystämätöntä lajia niiden keskellä olevana aallotuskartonkina saadaan hyvin kevyitä, mutta vahvoja aaltopahveja.

Kuva: Metsä Board.

Share: