Mediasisältöjä matkapuhelinlaskulla

17.6.2014 08:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Sanoma Media Finland ottaa käyttöönsä Elisan mobiili-internet-laskutuspalvelut. Ostokset menevät suoraan matkapuhelinlaskulle. Sanoma panostaa myös digitaaliseen asiakaskokemukseen tuomalla yhdessä Elisan tytäryhtiö Videran kanssa digitaaliset medianäytöt Sanomataloon.

Elisan ja Saunalahden asiakkaat voivat jatkossa tilata Helsingin Sanomien digilehden älypuhelimellaan tai tabletillaan ja maksaa ostoksensa matkapuhelinlaskulla. Sanoman verkkotilausjärjestelmä tunnistaa liittymäasiakkaan automaattisesti ja erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.

Mobiili-internet -laskutuspalvelun ansiosta digilehden voi tilata muutamalla klikkauksella. Lähitulevaisuudessa myös muita Sanoman digitaalisia palveluita voi tilata ja maksaa mobiilisti.

Sanoma toteuttaa yhdessä Elisan tytäryhtiön Videran kanssa älykkäät digitaaliset medianäytöt Sanomataloon. Mediatorin videoseinät ja kosketusnäytöt päivittyvät reaaliajassa ja sisältävät Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien, Taloussanomien ja Metro-lehden sisällöt. Sanomatalon vierailija voi muun muassa lukea Helsingin Sanomien näköislehteä suoraan kosketusnäytöltä.

Share: