Logitechilta uusi Bluetooth-näppäimistö ja -hiiri

7.1.2008 12:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Logitech tuo markkinoille uuden näppäimistö-hiiri- yhdistelmän, Cordless Desktop MX 5500 Revolutionin, helpottamaan digitaalisissa ympäristöissä liikkumista. Logitech Cordless Desktop MX 5500 koostuu Logitechin MX Revolution hiirestä ja LCD-näytöllä varustetusta näppäimistöstä. Laite käyttää langatonta Bluetooth 2.0 EDR -teknologiaa.

MX Revolution hiiressä on huippunopea seosmetallista valmistettu MicroGear Precision -vieritysrulla, joka pyörii vapaasti jopa seitsemän sekunnin ajan ja selaa satoja sivuja yhdellä sormen liikkeellä. Hiiren innovatiivisen One-Touch-hakuominaisuuden avulla käyttäjät voivat valita sanan tai lauseen internetsivulta tai asiakirjasta ja tuoda siihen liittyvät hakutulokset näyttöön yhdellä napsautuksella. Hiiren peukalopyörää voidaan käyttää valokuvien ja asiakirjojen zoomaamiseen tai esimerkiksi Windows Vistan Flip 3D -toiminnon käynnistämiseen. Hiiren mukana tulee latausteline, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia paristojen vaihdosta.

Näppäimistöön sisäänrakennettu 7,5 senttiä leveä ja 2 senttiä korkea LCD-näyttö kertoo muun muassa päivämäärän ja ajan, lämpötilan, toistettavan median tiedot, kuten yhtyeen ja kappaleen nimen, sekä käyttäjän tallentamat internetin suosikkisivut. Siinä on myös laskin ja näppäilylaskuri.

Bluetooth 2.0 EDR -teknologian ansiosta laite on helppo ottaa käyttöön ja siinä on aiempaa Bluetooth-teknologiaa vahvempi ja luotettavampi yhteys. Bluetoothin avulla laitetta voi käyttää 10 metrin säteellä tietokoneesta.

Näppäimistö, hiiri ja Bluetooth-vastaanotin on kytketty toisiinsa jo valmistusvaiheessa. Laite on siis valmis käytettäväksi heti, kun vastaanotin kiinnitetään tietokoneen USB-porttiin. MX 5500 Revolutionin Bluetooth-vastaanottimen kautta tietokoneeseen voidaan kytkeä myös muita Bluetooth-laitteita, kuten matkapuhelin tai kämmenmikro, edellyttäen, että tietokone tukee tätä ominaisuutta.

Logitech Cordless Desktop MX 5500 Revolution on saatavilla helmikuun lopussa ja sen suositushinta on 169,99 euroa.

Lisätietoja www.logitech.fi.

Share: