Lippupisteeltä katalogi tapahtumajärjestäjille

7.11.2014 10:29Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Lippupiste on julkaissut tiedotteen mukaan Suomen ensimmäisen tapahtumapaikkakatalogin. Suomen parhaat tapahtumapaikat -katalogi syntyi palveluna tapahtumanjärjestäjille ja -taloille. Sen pohjalta on avautunut myös verkkosivusto.

Mukaan katalogiin pääsee veloituksetta. Lippupisteen katalogi ja sivusto eroavat monista muista tällä hetkellä tarjolla olevista sivustoista siinä, että se on suunnattu ensisijaisesti konserttien ja viihdetapahtumien ammattimaisille järjestäjille eikä yksittäisille kuluttajille.

Suomen parhaat tapahtumapaikat -katalogi ja osoitteessa www.tapahtumapaikat.fi toimiva verkkosivusto on koottu tapahtumajärjestäjien ja -talojen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta, kertoo Lippupisteen myyntitiimin kehityspäällikkö Mari Hatakka.

– Useimmat tapahtumapaikat ovat paljon monipuolisempia kuin päältä katsoen uskoisi. Toivomme, että verkkosivusto ja printtikatalogi auttavat tiedon jakamisessa ja johdattavat järjestäjät ottamaan yhteyttä suoraan tapahtumapaikkoihin, Hatakka sanoo.

Share: