Lexmark tarjoaa kaupan päälle musiikkia netistä

3.10.2008 09:49Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Lexmark tarjoaa asiakkailleen laadukkaita tulostimia kolmen vuoden ja jopa viiden vuoden takuuajoilla. Jackpot-kampanjan ajan tulostimen ostaja saa kaupan päälle ladata ilmaiseksi musiikkia internetistä.

Lexmark tarjoaa asiakkailleen nyt entistäkin laadukkaampia tulostimia. Lexmarkin tulostimissa laatu on viritetty huippuunsa, mikä takaa laitteille pitkän käyttöiän. Pro-malliston monitoimilaitteet sopivat mainiosti yrityskäyttöön, ja niihin saa nyt erittäin pitkän viiden vuoden takuuajan.

Laatu on kohdallaan myös koti- ja opiskelukäyttöön tarkoitetuissa mustesuihkutulostimissa. Näihin helppokäyttöisiin monitoimilaitteisiin saa kolmen vuoden takuuajan.

Tulostimen ostaminen ei ole pelkästään kannattavaa, vaan myös hauskaa. Lexmarkin Jackpot-kampanja tarjoaa kaikille mustesuihkutulostimen ostajille mahdollisuuden ladata musiikkia internetistä – ilmaiseksi. Mitä pidempi takuu, sitä enemmän musiikkia: kolmen vuoden takuulla kolme musiikkikappaletta, viiden vuoden takuulla viisi.

– Kuluttajaliiketoiminnan strategiamme on muuttunut merkittävästi. Lexmarkin mustesuihkutulostimet ovat nyt entistäkin laadukkaampia, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme pidempiä takuuaikoja. Kestävämmät tuotteet säästävät myös ympäristöä, kertoo kuluttajatuotteista vastaava Mattipekka Kronqvist Lexmark Finlandista.

Jackpot-kampanjassa ovat mukana kaikki Lexmarkin mustesuihkutulostimet ja monitoimilaitteet. Kampanja on voimassa vuoden 2008 loppuun saakka.

Katso lisätietoja kampanjasta: www.lexmark.fi

Share: