Lehtien tablettipaketit yleistyvät

26.8.2013 08:38Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Sanomalehdet tarjoavat digitaalista sisältöään yhä enemmän myös pakettina tablet-tietokoneen kanssa. HBL on lanseerannut sähköisen lehden yhteistyössä teleoperaattori DNA:n kanssa. Paketti sisältää lehden ja Applen tai Samsungin tabletin kuukausimaksulla. Verkkoliittymä lukijan on hankittava erikseen.

– Monet lukijamme ovat osoittaneet kiinnostusta lukea lehteämme sähköisenä versiona tabletin kautta eHBL-sovelluksellamme. DNA:n ja KSF Median yhteistyön myötä avautuu helppo ja yksinkertainen tapa lukea HBL-lehteä digitaalisesti ilman suuria kertamaksuja. Halusimme nimenomaan DNA:n kumppaniksemme, koska yrityksellä on laaja myymäläverkosto ympäri Suomea, kommentoi KSF Median levikkipäällikkö Kaj Koivumäki.

Myös Helsingin Sanomat tarjoaa sähköisen lehden ja tabletin yhdellä tilaushinnalla DNA-kaupasta. Pakettiin sisältyy iPad-tabletti, verkkolehti, näköislehdet, arkisto ja iPad-sovellus.

Useat sanomalehdet ovat kokeilleet digilehden jakelua tabletin avulla. Esimerkiksi Lapin Kansa kokeili tätä Kolarissa ja Inarissa keväällä 2013. Kokeilusta saatiin positiivisia tuloksia. Lukijat olivat tyytyväisiä siihen, että saivat päivän lehden aamulla eikä iltapäivällä. Digilehden käyttöönottoa ja lukemista pidettiin yllättävän helppona.

Kuva HBL Digital tablettivaihtoehdot, HBL.

Share: