Lehtien jakeluyhtiö käynnistyy

17.3.2015 08:37Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Lehtiyhtiöiden uusi Jakeluyhtiö Suomi käynnistää valtakunnallista toimintaansa. Uusi yhtiö vastaa perustajayritystensä jakelupalveluiden valtakunnallisesta myynnistä ja asiakaspalvelusta sekä kehittää yhteistyötä ja logistiikkaa jakelutoiminnassa.

Jakeluyhtiö Suomen perustajayhtiöt ovat Alma Mediaan kuuluva paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy, Sanoma Media Finland Oy, Keskisuomalainen Oyj, Kaleva Oy, TS-Yhtymä Oy, Kaakon Viestintä Oy sekä Esan Kirjapaino Oy. Tiedotteen mukaan useat muutkin kustantajien omistamat jakeluyhtiöt ovat osoittaneet kiinnostuksensa tulla mukaan kuluvan vuoden aikana.

Uuden yhtiön toimitusjohtajana on aloittanut KTM Marko Toivari, 45. Toivarilla on monipuolinen kokemus johtotehtävistä etenkin palvelualoilla, ja hän on työskennellyt yli kahdeksan vuotta johdon konsulttina. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on muun muassa toiminut Postin palvelutuotannon johtajana sekä tilaus-toimitusketjun, logistiikkaverkkojen ja operatiivisten toimintojen kehittämiseen keskittyvänä konsulttina BearingPoint- ja Deloitte-yhtiöissä.

Jakeluyhtiö Suomen perustaneet yhtiöt työllistävät tänä päivänä lähes 3 000 jakajaa osa-aikaisesti. Laajentamalla jakelutuotteiden määrää yhtiöt voisivat tarjota useammille jakajilleen lisää työtä.

Kuva: Marko Toivari.

Share: