Lavanauhalla kärkisijoille pakkauskilpailussa

27.8.2013 19:36Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Suomalainen pakkauspainamisen osaaminen on yltänyt kärkisijoille kansainvälisessä FlexoTech-2013 -painokilpailussa. Pakkauspainopinnan valmistukseen erikoistunut reprotalo Marvaco sekä pakkausyritys Pa-Hu pääsivät loppukilpailuun HAU HAU Champion -koiranruokabrändille tehdyllä lavanauhalla. Paras kolmesta finalistista palkitaan Lontoossa 17. lokakuuta.

Pa-Hu Oy:n korkealaatuinen ja näyttävä painotyö edustaa viimeisintä osaamista paino- ja reproteknisesti. Kilpailun tuomaristo kiitteli erityisesti Pa-Hu:n virheetöntä osavärien rekisterikohdistusta. Painotyöstä tekee erityisen se, että se on painettu käyttämällä vain kolmea prosessiväriä: syaania, magentaa ja keltaista. Värien alhainen lukumäärä ei kuitenkaan tarkoita näyttävyydestä, laadusta ja väriavaruudesta tinkimistä.

– Ei ole sattumaa, että viime vuosina Suomeen saadut kilpailumenestykset noudattavat samaa tekniikkaa ja menestystarinaa, kertoo Marvacon asiakaspalvelupäällikkö Tapio Alanko. Hänen mukaansa fleksopainotekniikan kehittyessä teollisuudessa on siirrytty osaväripainatuksista yhä enemmän prosessiväripainatuksiin.

Marvaco on kehittänyt ja tehostanut vuosien ajan painotalokohtaisesti räätälöityä prosessiväripainatusta. Saavutukset jatkavat Marvacon asiakasyhteistyön menestysputkea, jossa viimeisen kymmenen vuoden aikana kansainvälisiä palkintoja ja kunniamainintoja on kertynyt jo yli 20 kappaletta.

Kuva HAU HAU Champion -työ, Marvaco.

Share: