Lönnberg Painot panostaa promootiologistiikkaan

31.12.2007 13:56Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Kenttämarkkinointiyritys B72 Finland Oy on siirtynyt 10.10.2007 solmitussa yrityskaupassa 51% osuudella Lönnberg Painot Oy:n omistukseen. Yhdessä Lönnberg ja B72 kykenevät tarjoamaan asiakkailleen ainutlaatuisen laajan ja kattavan palvelukonseptin.

Kaupalla Lönnberg laajentaa palveluportfoliotaan ja mahdollistaa asiakkailleen kaikkien markkinointitapahtumien ja menekinedistämispalveluiden hankinnan painopalveluiden yhteydessä.

– Hankkimalla myymälämainonnan materiaalit, niiden esillelaiton, sekä myymälän promootiotapahtuman kerralla, saa asiakas tehokkaasti palvelupaketin tuotteensa esittelyyn myymälätasolla, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Viheriävaara Lönnberg Painot Oy:stä.

– Kun asiakkaamme keskittää ostot, säästää hän rutkasti aikaa ja voi keskittyä kanssamme luovuuteen konseptien suunnittelussa. Menekinedistäminen on muutenkin hyvässä myötätuulessa ja kasvunäkymät hyvät.

B72 Finlandin vanhat omistajat jatkavat normaalisti yrityksen palveluksessa sekä osakkaina 49% osuudellaan.

– B72 tunnetaan yrittäjähenkisestä sitoutumisestaan, palveluiden laadusta, sekä joustavasta palvelusta. Näihin asioihin tulemme keskittymään myös jatkossa, aivan kuten tähänkin asti. Kaupan myötä voimme laajentaa ja tehostaa palvelujamme. Tulemme kehittämään erityisesti markkinointimateriaalien toimitus- ja esillelaittopalveluamme, jo kuluvan tilikauden aikana, sanoo toimitusjohtaja Marko Pakarinen (kuvassa) B72 Finland Oy:stä.

Lisätietoja www.lonnberg.fi.

Share: