Lönnberg mukaan kalenteriliiketoimintaan

3.2.2009 14:14Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Lönnberg Print ja Promo saavat rinnalleen uuden kalenteriliiketoimintaan erikoistuvan yhtiön. Yhtiön pääomistaja on Lönnberg Painot Oy ja vähemmistöomistaja Yrjö Franssila Holding Oy.

Vielä nimeä vailla oleva yhtiö nojaa suomalaiseen kalenterikokemukseen. Toimitusjohtaja Yrjö Franssila on toiminut alalla yli 25 vuotta ja myös hallituksen puheenjohtaja Pertti Ailiolla on vahva toimialatuntemus.

Uuden yhtiön tavoitteena on tarjota suomalainen vaihtoehto suomalaisille kalenteriasiakkaille. Lähellä valmistettu kalenteri on ympäristöä säästävä ja asiakkaan tarpeisiin sopeutuva. Uusi yhtiö toimii kustannustehokkaasti tukeutuen emoyhtiö Lönnberg Painot Oy:n ammattitaitoiseen organisaatioon.

Lönnberg Printin erikoisalaa ovat laadukkaat mainospainotuotteet, esitteet ja julisteet sekä vuosikertomukset ja taidekirjat. Lönnberg Promon keskeistä osaamista ovat vaativat myymälämainosmateriaalit, tapahtuma- ja esillepanomateriaalit, erikoispakkaukset, etiketit, mainostelineet ja julisteet. Tätä osaamista hyödyntää myös kalenterivalmistus.

Lisätiedot: www.lonnberg.fi

Share: