Kyoceralta uusia pöytätulostimia

11.3.2008 14:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Kyocera Mita tuo markkinoille kaksi uutta A4 ECOSYS -mustavalkotulostinta, FS-1100:n ja FS-1300D:n. Laitteet on rakennettu FS-1030D:n menestyskaavan mukaisesti, ja ne on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kompaktin pöytätulostimen, joka pystyy tarvittaessa hoitamaan suuretkin tulostustyöt.


FS-1100 ja FS-1300D ovat erittäin tehokkaita pöytälaitteita. Uuden erittäin nopean moottorin ansiosta laitteen ensimmäisen tulosteen tulostusaika on kilpailukykyiset kuusi sekuntia ja tulostusnopeus 28 sivua minuutissa. Nopea ensimmäinen tuloste on erityisen tärkeä pöytälaitteissa, jotka päivittäin tulostavat enimmäkseen lyhyitä, yksinkertaisia asiakirjoja. Tehokas ohjain ja nopea moottori takaavat sen, että jopa suuret työt prosessoidaan ja tulostetaan nopeasti.

Uusien laitteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat: 1 200 dpi:n resoluutio selkeitä grafiikoita varten, standardi 250 arkin paperikasetti, jopa A6-kokoisten arkkien käsittely, 250 arkin tulostustaso ja lisävarusteena verkkokortti. FS-1100 tulostimeen on mahdollista lisätä yksi 250 arkin lisäpaperikasetti ja FS-1300D tulostimeen kaksi 250 arkin lisäpaperikasettia. Lisäksi FS-1300D:ssä on vakiona kaksipuolinen tulostus, jonka avulla toimiston paperimäärä vähenee ja tulostaminen on ympäristöystävällistä ja taloudellista, sekä 50 arkin paperikasetti ohisyöttöä varten, jonka avulla voidaan tulostaa muun muassa paksulle paperille, kirjekuorille ja etiketeille.

LED-ohjauspaneelin uusi suunnittelu tekee laitteesta entistä helppokäyttöisemmän. Käyttäjä saa selkeitä ohjeita: värit osoittavat laitteiden tilan. Vihreä valo ilmaisee tulostimen olevan valmis tulostamaan ja punainen tulostimen vaativan käyttäjän toimia.

Lisätietoja www.kyoceramita.fi.

Share: