Kohopintapainatusta Canonin Demopäivillä

20.8.2018 08:55Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Touchstone-ratkaisun avulla tehdään kohopintarakenteita suurkuvatulostimilla. Kuva: Canon.

Canon esittelee omilla Demopäivillään, miten näyttäviä kohopintarakenteita voidaan luoda Océ Touchstone-ohjelman ja Océ Arizona-tasotulostimen avulla. Esillä on myös Elemental-monimediakampanja, joka havainnollistaa, miten kampanjoita voi rakentaa tulostussovelluksia yhdistämällä.

Uuden Océ Touchstone-ohjelman avulla Océ Arizona-tasotulostinta voidaan käyttää näyttävien kohopintarakenteiden luomiseen sekä ulko- että sisätilojen sisustuksessa määrittämällä kohotettuja efektejä esimerkiksi kivi-, tiili-, puu- ja sisustuslaatoille. Kylttien valmistajat voivat käyttää teknologiaa käytännöllisempien sovellusten, kuten pistekirjoituksen tuottamiseen.

Touchstone-ratkaisua esiteltiin myös keväällä Fespa-messuilla. Siihen kuuluvat ohjelmiston lisäksi plug-in Adoben Photoshop-ohjelmaan, Onyx Thrive -työnkulkuohjelmisto sekä Océ Arizona 1200 tai 2200 -sarjojen tulostin.

Canon esittelee Demopäivillä myös Zünd -leikkauspöydän tulosta-ja-leikkaa työnkulun sekä Océ Coloradon UVgel-teknologian mahdollistamat lukemattomat sovellusmahdollisuudet. Elemental-monimediakampanjan avulla esitellään, kuinka erilaisia tulostussovelluksia yhdistämällä voidaan luoda yhtenäinen monikanavainen kampanjakokonaisuus, joka sisältää laajan valikoiman toteutuksia aina myyntipistemateriaaleista julisteisiin, valo- ja taidekuvista sisä- ja ulkomainoksiin, pakkauksiin ja sisustuselementteihin.

Ratkaisuja esitellään Canonin Showroomissa Hakamäenkujalla Vantaalla 5.–7. syyskuuta. Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma. Tänä vuonna ovet ovat auki peräti seitsemässä osoitteessa.

Share: