Kirjatraileri vauhdittamaan kotimaan kirjamyyntiä

30.9.2010 14:36Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Kirja

Tällä viikolla virallisesti avattu Kirjatraileri.fi on täysin uusi ja ainutlaatuinen www-palvelu, joka on tehty vauhdittamaan kotimaisen kirjan myyntiä. Palvelun nettisivuilla esitellään Suomessa julkaistavia painettavia tai jo painettuja kirjoja. Kirjasta esitellään trailerin omaisesti esimerkiksi 20 ensimmäistä sivua, jonka jälkeen kirjan voi tilata kotiinsa. Esittelyn toteutus on tehty ”kirjamaiseen” tyyliin, jossa lukija voi kääntää sivuja ja selata niitä aivan kuin paperisessakin versiossa. Palvelu on Suomessa ensimmäinen.

Kirjoihin tutustuminen on tehty palvelussa helpoksi. Kirjoja voi hakea vapaalla tekstihaulla, järjestämällä niitä kustantajan tai kirjan mukaan – aakkosittain tai aikajärjestyksessä. Trailerin käynnistäminen tapahtuu kunkin kirjan kansikuvan yhteydessä olevasta ”Avaa traileri” –tähtipainikkeesta. Voit arvostella trailerin, lähettää sen sähköpostilinkkinä kaverille tai suositella sitä Facebook-yhteisölle.

Sivusto on avattu tällä viikolla ja palvelua tarjoavan eFokus Virtual Finland Oy:n tavoite on saada vuoden loppuun mennessä palveluun kattava valikoima Suomessa julkaistavaa kirjallisuutta. Palvelu on kaikille kustantajille avoin.

www.kirjatraileri.fi

Share: