Keskipohjanmaa jakelee Anygraafin järjestelmällä

2.6.2014 15:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Keski-Pohjanmaan Kirjapainon sanomalehdet siirtyivät ensimmäisenä Suomessa kesäkuussa omaan varhaisjakeluun Itellan irtisanottua lehtien jakelusopimukset. KPK-konserni on hankkinut Anygraafilta CDProfit-jakelunhallintajärjestelmän jakelun hoitamista varten.

Anygraafin Profit-tuoteperhe sisältää kolme päätuotetta: CDProfit-jakelunhallintajärjestelmän, AProfit-ilmoitusjärjestelmän ja CProfit-levikkijärjestelmän. Keski-Pohjanmaa Kirjapainolla on jo entuudestaan käytössään Profit-tuoteperheen muut tuotteet, ja CDProfit täydentää tuotepalettia joustavasti.

Järjestelmään kuuluu laiteriippumaton sähköinen jakokirja, joka HTML5-pohjaisena toimii kaikilla nykyaikaisilla mobiililaitteilla. CDProfit-järjestelmä on sanomalehtien yhteisjakeluiden lisäksi levikkijärjestelmästä riippumaton nykyaikainen järjestelmä kaikenlaisten jakeluiden hallintaan. Myös osoitteettomien mainosjakeluiden ja osoitteellisten lisätuotteiden jakelu voidaan hallita samalla järjestelmällä.

KPK:n omaan jakeluun kuuluvia talouksia on noin 76 000. Konserniin kuuluvat lehdet ovat seitsenpäiväinen Keskipohjanmaa ja paikallislehdet Kalajokilaakso, Kokkola, Perhonjokilaakso, Lestijoki, Kalajokiseutu, Nivala, Haapavesi ja Selänne.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone