Keskipohjanmaa jakelee Anygraafin järjestelmällä

2.6.2014 15:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Keski-Pohjanmaan Kirjapainon sanomalehdet siirtyivät ensimmäisenä Suomessa kesäkuussa omaan varhaisjakeluun Itellan irtisanottua lehtien jakelusopimukset. KPK-konserni on hankkinut Anygraafilta CDProfit-jakelunhallintajärjestelmän jakelun hoitamista varten.

Anygraafin Profit-tuoteperhe sisältää kolme päätuotetta: CDProfit-jakelunhallintajärjestelmän, AProfit-ilmoitusjärjestelmän ja CProfit-levikkijärjestelmän. Keski-Pohjanmaa Kirjapainolla on jo entuudestaan käytössään Profit-tuoteperheen muut tuotteet, ja CDProfit täydentää tuotepalettia joustavasti.

Järjestelmään kuuluu laiteriippumaton sähköinen jakokirja, joka HTML5-pohjaisena toimii kaikilla nykyaikaisilla mobiililaitteilla. CDProfit-järjestelmä on sanomalehtien yhteisjakeluiden lisäksi levikkijärjestelmästä riippumaton nykyaikainen järjestelmä kaikenlaisten jakeluiden hallintaan. Myös osoitteettomien mainosjakeluiden ja osoitteellisten lisätuotteiden jakelu voidaan hallita samalla järjestelmällä.

KPK:n omaan jakeluun kuuluvia talouksia on noin 76 000. Konserniin kuuluvat lehdet ovat seitsenpäiväinen Keskipohjanmaa ja paikallislehdet Kalajokilaakso, Kokkola, Perhonjokilaakso, Lestijoki, Kalajokiseutu, Nivala, Haapavesi ja Selänne.

Share: