Julkisivuremontteihin lisää mainospintoja

13.5.2014 07:48Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Ulkomainontaan erikoistunut New Sales on sopinut rakennusyhtiö Constin kanssa valtakunnallisesta yhteistyöstä. Constin julkisivuremonttikohteiden pintoja tullaan hyödyntämään ulkomainonnan erikoistoteutuksissa.

Consti Julkisivut Oy on maan suurin julkisivu-urakoitsija New Salesin tiedotteen mukaan. New Sales taas on valtakunnallisesti toimiva mediayhtiö, jolla on käytössään yli 600 mainospintaa.

– Yhteistyö mahdollistaa huomattavasti laajemmat kampanjakokonaisuudet asiakkaillemme. Tavoitteenamme on uudistaa niin kutsuttu erikoismainonta sekä perinteisillä että digitaalisilla ratkaisuilla. Muutama uusi konsepti julkaistaan lähiaikoina, kertoo New Salesin toimitusjohtaja Mikko Mäkelä.

Constin sopimus on New Salesille merkittävä, koska rakennuskohteita on vuositasolla paljon. Suurin osa kohteista on pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Mäkelän mukaan kohteiden suuren määrän ansiosta asiakkaat voivat jatkossa suunnitella kampanjoitaan pidemmällä aikajänteellä ja ottaa erikoismainonnan merkittäväksi osaksi vuosisuunnitelmiaan.

Kuva: New Sales Finland Oy.

Share: