Itellan Mediapankki Multiprintille

27.8.2014 08:17Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Itella Oyj myy Mediapankki-liiketoiminnan Multiprint Oy:lle. Mediapankki-liiketoiminnassa työskentelevät henkilöt, asiakkuudet sekä Mediapankin tietojärjestelmä siirtyvät 1.9.2014 osaksi Multiprintiä.

Multiprintin mukaan Itellan Mediapankki EMMi on markkinajohtaja digitaalisissa aineistonhallintapalveluissa (DAM) Suomessa. Sen asiakaskunta koostuu Suomen merkittävimmistä yhtiöistä päivittäistavarakaupan, median ja teollisuuden alalta sekä julkiselta sektorilta.

Myynnin taustalla on Itellan halu keskittyä ydinliiketoimintaan ja panostaa posti- ja logistiikkapalveluita tukevien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Muutos ei tiedotteen mukaan aiheuta asiakkaille kustannusten, ehtojen tai toimintamallin muutoksia. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä ennen kaupan toteutumista.

– Liiketoimintakauppa on meille innostava ja looginen askel, koska olemme viime vuosina panostaneet merkittävästi sähköisten asiakasviestinnän palveluiden kehittämiseen, Multiprintin toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen toteaa. Mediapankin asiakasuskollisuus on erittäin hyvä, mikä antaa hyvän pohjan kehittää palvelua asiakkaiden toiveiden suuntaan.

Share: