HS julkaisi tableteille sähkökirjaston

22.10.2014 08:25Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Helsingin Sanomat tuo e-kirjat eli sähkökirjat lehden rinnalle ja avaa iPad- ja Android-tablettisovelluksissaan HS Kirjaston, jossa on luettavissa noin sata kirjaa 9,90 eurolla kuukaudessa. Hesarin digitilaajat saavat lisäksi lukea HS Kirjastosta maksutta yhtä toimituksen valitsemaa kirjaa kerrallaan.

Kirjat ovat muutama vuosi sitten julkaistuja kauno- ja tietokirjoja, romaaneja ja dekkareita. HS Kirjastossa on alkuvaiheessa mukana yhdeksän kustantajaa: Gummerus, Siltala, CrimeTime, Atena, Myllylahti, Minerva, HS Kirjat, Sanoman Kids Media sekä Long Play.

– Hesarin lukijat ovat kiinnostuneempia kirjoista kuin suomalaiset keskimäärin. Haluamme edistää sähkökirjojen lukemista Suomessa ja tuoda samalla tablettisovelluksiin entistä enemmän laadukasta luettavaa, vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo.

Hesarin tablettisovelluksilla on lähes 100 000 käyttäjää. HS Kirjaston kirjojen välissä on myös kokosivun mainospaikkoja. Mainosten julkaisusta on sovittu kustantajien kanssa. Kirjaston sisältävä iPad-sovellus julkaistiin tiistaina App Storeen ja Android-sovellus keskiviikkona Google Play -kauppaan.

Kuvassa HS:n kesällä tablettisovelluksena tarjoama Vaihdemies-kirja.

Share: