Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

HP:n etikettiratkaisuilla on kysyntää

31.5.2019 08:31Uutiset » Tuotteet ja palvelut
HP Indigo -painokoneella tuotettuja etikettejä. Kuva: HP.

HP kertoo, että sen HP Indigo 8000 -digipainokone on etikettipainajien suosiossa kautta maailman. Yhdysvalloissa viisi etikettipainajaa on äskettäin hankkinut koneen ja myös Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa kysyntää on ollut joustavalle digiratkaisulle etikettien ja sleeverien teossa.

HP:n mukaan HP Indigon dataan ja PrintOS-pilvipalveluun perustuvat tuotantoratkaisut mahdollistavat brändeille nopeamman, tehokkaamman ja turvallisemman markkinoinnin. HP Indigo -tekniikkaan perustuvia etikettien ja pakkausten tuotantoratkaisuja on toimitettu globaalisti jo yli 2 000.

– HP Indigo 8000 -painokoneen kasvava kysyntä osoittaa tämän markkinoilla testatun ratkaisun määrittelevän uudelleen korkeatasoisen kapean radan painotekniikan tuottavuuden, sanoo HP Indigo -toimintaa johtava Alon Bar-Shany.

Indigo 8000 -painokoneen nopeus on jopa 80 metriä minuutissa. Indigo ElectroInks -värit täyttävät elintarvikkeiden turvallisuusmääräykset, ja koneessa voidaan käyttää 7 väriä. Materiaalin paksuus voi olla 12–450 mikronia. Viimeistelyyn löytyy monia inline ja offline-ratkaisuja.

Share: